Nutrition and Your Mental Health

Posted by By at 14 April, at 11 : 28 AM Print

Nutrition and Your Mental Health

Nutrition and Your Mental Health

What does nutrition have to do with mental health? You might be surprised to find out the truth behind what happens when a person has a nutritional deficiency.

Nutritional deficiencies can cause all sorts of psychiatric symptoms including apathy, low energy, irritability, insomnia, low energy, agitation, fatigue, concentration problems, aches and pains, weight changes, including weight loss or weight gain. Sound a lot like the symptoms of depression? The truth is the average American diet of fast food is low in vital nutrition that you need for your body to function correctly.

This is to say that all depression is caused by bad nutrition but it certainly a contributing factor in many cases and poor nutrition will always make depression worse. Antidepressant drugs also do not correct nutritional problems. So if your depressed because of nutritional problems an antidepressant will only partially cover up the problem and you body still wo not function correctly.

Uncategorized

Related Posts

Comments are closed.

Om oss

Välkommen till Malax.tv - sidan som är mer Malax än självaste Malax. Här kan du se alla videoklippen från den numer legendariska lokaltv-kanalen. Självklart har allting hör en norrländsk/lappländsk koppling. För oss som bor i norr oavsett om vi är svenskar eller finländare är det viktigt att bevara vår kultur, vårt gemensamma arv och våra traditioner och inte minst vår humor. Vi som står bakom sajt malax.tv har alla anknytning till området.

Våra sponsorer

Vi på Malax.tv är en ideell förening och skulle inte klara oss utan stöd från våra sponsorer. En av våra främsta sponsorer är vuxensajten och telefontjänst företaget www.puhelinseksi24.fi som trevliga samtal med mysiga tjejer och mediumtjänsten där norra Europas spådamer jobbar. www.ennustaja24.fi/