Piano music composition – The unfinished story

Posted by By at 14 April, at 11 : 33 AM Print

Piano music composition – The unfinished story

A new original piano music composition by Isisip released in March 2008. The title of it is “The unfinished story”. Just like the music on the album “My music collection”, a lot of thoughts were put into it. This time another story is told by the piano.

Two versions are presented in this video, the piano only version was played a little slower, the two different versions have different feelings.

Uncategorized

Related Posts

Comments are closed.

Om oss

Välkommen till Malax.tv - sidan som är mer Malax än självaste Malax. Här kan du se alla videoklippen från den numer legendariska lokaltv-kanalen. Självklart har allting hör en norrländsk/lappländsk koppling. För oss som bor i norr oavsett om vi är svenskar eller finländare är det viktigt att bevara vår kultur, vårt gemensamma arv och våra traditioner och inte minst vår humor. Vi som står bakom sajt malax.tv har alla anknytning till området.

Våra sponsorer

Vi på Malax.tv är en ideell förening och skulle inte klara oss utan stöd från våra sponsorer. En av våra främsta sponsorer är vuxensajten och telefontjänst företaget www.puhelinseksi24.fi som trevliga samtal med mysiga tjejer och mediumtjänsten där norra Europas spådamer jobbar. www.ennustaja24.fi/