Super Food & Health Food, Sprouts, Nutrition by Natalie

Posted by By at 14 April, at 11 : 29 AM Print

Super Food & Health Food, Sprouts, Nutrition by Natalie

Super Food & Health Food, Sprouts, Nutrition by Natalie
In this video Natalie talks you around the world to learn about some of the most nutrition foods that exist. Some of these were actually discovered in region where the inhabitants have extended life spans dues to these foods in their diet.

This video includes low calorie all natural foods that can be used instead of sugar.

The foods gone over in this video include Quinoa, Goji Berries, Acai Berries, Wheat Grass, Spirulina, Hemp Protein, Agave Nectar and Stevia.

Any of these foods can be purchased at a local health food store.

Uncategorized

Related Posts

Comments are closed.

Om oss

Välkommen till Malax.tv - sidan som är mer Malax än självaste Malax. Här kan du se alla videoklippen från den numer legendariska lokaltv-kanalen. Självklart har allting hör en norrländsk/lappländsk koppling. För oss som bor i norr oavsett om vi är svenskar eller finländare är det viktigt att bevara vår kultur, vårt gemensamma arv och våra traditioner och inte minst vår humor. Vi som står bakom sajt malax.tv har alla anknytning till området.

Våra sponsorer

Vi på Malax.tv är en ideell förening och skulle inte klara oss utan stöd från våra sponsorer. En av våra främsta sponsorer är vuxensajten och telefontjänst företaget www.puhelinseksi24.fi som trevliga samtal med mysiga tjejer och mediumtjänsten där norra Europas spådamer jobbar. www.ennustaja24.fi/