Funny Hugh Laurie & Stephen Fry comedy sketch! Your name, sir? – BBC comedy

Posted by By at 14 April, at 11 : 49 AM Print

Funny Hugh Laurie & Stephen Fry comedy sketch! Your name, sir? – BBC comedy

Stephen Fry and Hugh Laurie perform a hilarious short comedy sketch in a police station. A man making a statement has a surname that is pretty hard to pronounce! Watch this classic moment from the ground-breaking comedy sketch show A Bit of Fry and Laurie for free with BBC Worldwide.

Uncategorized

Related Posts

Comments are closed.

Om oss

Välkommen till Malax.tv - sidan som är mer Malax än självaste Malax. Här kan du se alla videoklippen från den numer legendariska lokaltv-kanalen. Självklart har allting hör en norrländsk/lappländsk koppling. För oss som bor i norr oavsett om vi är svenskar eller finländare är det viktigt att bevara vår kultur, vårt gemensamma arv och våra traditioner och inte minst vår humor. Vi som står bakom sajt malax.tv har alla anknytning till området.

Våra sponsorer

Vi på Malax.tv är en ideell förening och skulle inte klara oss utan stöd från våra sponsorer. En av våra främsta sponsorer är vuxensajten och telefontjänst företaget www.puhelinseksi24.fi som trevliga samtal med mysiga tjejer och mediumtjänsten där norra Europas spådamer jobbar. www.ennustaja24.fi/