Change Your Cardio Routine To Lose Weight

Posted by By at 14 April, at 11 : 30 AM Print

Change Your Cardio Routine To Lose Weight

Jillian Michaels Yoga Meltdown combines hard-core yoga power moves and poses to get real results quickly. “Yoga Meltdown” DVD features two complete 30-minute workouts both including appropriate warm up and cool down sessions. The two phases include quickly flowing yoga sequences for warm up progressing to twisting and balancing routines for an even greater burn.

Uncategorized

Related Posts

Comments are closed.

Om oss

Välkommen till Malax.tv - sidan som är mer Malax än självaste Malax. Här kan du se alla videoklippen från den numer legendariska lokaltv-kanalen. Självklart har allting hör en norrländsk/lappländsk koppling. För oss som bor i norr oavsett om vi är svenskar eller finländare är det viktigt att bevara vår kultur, vårt gemensamma arv och våra traditioner och inte minst vår humor. Vi som står bakom sajt malax.tv har alla anknytning till området.

Våra sponsorer

Vi på Malax.tv är en ideell förening och skulle inte klara oss utan stöd från våra sponsorer. En av våra främsta sponsorer är vuxensajten och telefontjänst företaget www.puhelinseksi24.fi som trevliga samtal med mysiga tjejer och mediumtjänsten där norra Europas spådamer jobbar. www.ennustaja24.fi/