Top 10 Best Foods – Nutrition by Natalie

Posted by By at 14 April, at 11 : 30 AM Print

Top 10 Best Foods – Nutrition by Natalie

Top Ten Best Foods

Natalie counts down the top 10 best foods you could eat.

In a fast food nation, eating healthy food becomes difficult to do. Yet a poor diet contributes to low energy, obesity, stress, health problems and high medical bills.

If you eat better, you will feel better and this video discusses some of the foods you should avoid.

Uncategorized

Related Posts

Comments are closed.

Om oss

Välkommen till Malax.tv - sidan som är mer Malax än självaste Malax. Här kan du se alla videoklippen från den numer legendariska lokaltv-kanalen. Självklart har allting hör en norrländsk/lappländsk koppling. För oss som bor i norr oavsett om vi är svenskar eller finländare är det viktigt att bevara vår kultur, vårt gemensamma arv och våra traditioner och inte minst vår humor. Vi som står bakom sajt malax.tv har alla anknytning till området.

Våra sponsorer

Vi på Malax.tv är en ideell förening och skulle inte klara oss utan stöd från våra sponsorer. En av våra främsta sponsorer är vuxensajten och telefontjänst företaget www.puhelinseksi24.fi som trevliga samtal med mysiga tjejer och mediumtjänsten där norra Europas spådamer jobbar. www.ennustaja24.fi/